You are here: SEO rådgivning

SEO rådgivning

E-mail Print PDF

Mange websites står idag over for store udfordringer for at overgå deres konkurrenter i søgemaskinerne og ultimativt skabe gode resultater på bundlinien. Men det kan være helt umuligt at overskue, hvor man kommer i gang, eller måske hvordan man kommer videre fra et allerede påbegyndt arbejde. Jeg står til rådighed med SEO rådgivning til din virksomhed med alle søgemaskineoptimeringsrelatede spørgsmål. Gennem min mangeårige erfaring har jeg en masse løsningsmodeller de udfordringer du måtte stå med. Blandt andet har jeg arbejdet med internationalisering af webshops og den dertil hørende søgemaskineoptimering.

Den SEO rådgivning jeg kan tilbyde kan både være i forbindelse med opstart af et website eller en webshop, hvor f.eks. en SEO kravspecifikation vil være til stor hjælp. Det er vigtigt at få lagt alle grundstenene rigtigt fra starten, når man kaster sig ud i et nyt projekt. Min SEO rådgivning kan også tage udgangspunkt i en allerede implementeret løsning, hvor I har brug for at komme skridtet videre. Måske har I allerede tilknyttet et webbureau eller en webshopleverandør men har brug for en 3. part til at komme med rådgivning omkring SEO.

SEO rådgivning kan foregå på timebasis, hvor vi tager det time for time, eller du kan overveje at købe et SEO klippekort med 10 timers konsultation til 8 timers pris.