You are here: Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

E-mail Print PDF

Søgemaskineoptimering, ofte refereret til som SEO (Search Engine Optimization), er en af de mest afgørende faktorer i dag, hvis du vil have succes med det website eller webshop. De fleste har efterhånden hørt om begrebet søgemaskineoptimering, og de fleste websiteindehavere har hørt om de grundlæggende principper. Men der er så uendelig mange faktorer der spiller ind, hvis man vil have succes med søgemaskineoptimering. Derfor er det vigtigt at få hjælp af en søgemaskineoptimering kyndig person, som kan være med til at sikre dig gode placeringer i søgemaskinerne, og dermed få ekstra mange kunder i butikken.

Jeg tilbyder en lang række løsninger, som kan hjælpe dig på rette vej. Jeg tilbyder blandt andet analyse af dit website, som udmunder i en SEO rapport, hvor jeg analyserer dit site igennem og sammenholder den med dine konkurrenter. Denne analyse udmunder i en rapport, som vi gennemgår sammen, så vi er sikker på, at der er fuld for forståelse.

Har du flere i din virksomhed som gerne vil vide mere om søgemaskineoptimering, så kan jeg afholde et SEO kursus, som tager specifikt udgangspunkt i jeres eget site. Her vil der være mulighed for at spørge helt konkret ind til udfordringer, som I måtte have.

En anden service jeg tilbyder er en SEO kravspecifikation. En SEO kravspecifikation bør udfærdiges inden opbygningen af et ny website eller webshop påbegyndes, så arkitekturen fra starten er helt på plads.

Linkbuilding er en af de væsentligste faktorer i søgemaskineoptimering i dag, og også her kan jeg være behjælpelig. Der er mange faldgruber i linkbuilding, og det er vigtigt, at denne linkbuilding bliver udført korrekt, så dit site ikke ender med at blive straffet i Google.

Kontakt mig og få en uforpligtende snak.