You are here: Søgemaskineoptimering Linkbuilding

Linkbuilding

E-mail Print PDF

Et af de absolut vigtigste elementer i søgemaskineoptimering i dag er linkbuilding. Altså opbyggelse eller erhvervelse af links til dit website. Google har en lang række parametre, som for dem er vigtige, når de skal vurdere vigtigheden af et site, og dermed placeringen i deres søgeindeks. Google ser dermed mængden af indgående links til dit website som et kvalitetstegn. Man kan nærmest sammenligne det med, at Google ser det som et "antal stemmer" på dit website. Men her stopper det ikke. For det hjælper ikke blot at have en lang række indgående links - altså eksterne sites der linker til dig. Disse links har forskelligartede karakter i Googles øjne. Når man taler linkbuilding vil et link fra en slagter til en cykelhandler ikke have samme værdi som et link fra en cykelhandler til en anden cykelhandler. Google kigger nemlig på relevansen af links i sammenhæng med linkbuilding. Og der er flere faktorer, for linket til dit website skal sammensættes på en rigtig måde, og linket skal komme fra det rigtige sted på det eksterne website.

Arbejdet med at skaffe links kan gøres på mange forskellige måder, men er et langt og meget tidskrævende projekt. Og som ved den generelle søgemaskineoptimering er det et arbejde, der konstant skal vedligeholdes og udbygges. Der er oftest tale om manuelt arbejde og meget analysearbejde, så man sikrer links med den største værdi.

Jeg kan hjælpe med at skaffe indgående links til dig og sikre en effektiv linkbuilding. Jeg arbejder med flere forskellige modeller alt efter hvad du ønsker. Løsningen kan laves som et fast tilbud eller no-cure-no-pay løsning.