You are here: Søgemaskineoptimering SEO rapport
E-mail Print PDF

Søgemaskineoptimering (SEO) rapport

Det kan være meget uoverskueligt at danne sig et overblik over, hvad det egentlig er, der gør, at du ikke rangerer så godt i søgemaskinerne, som du ønsker. Én ting er at der er et utal af faktorer der spiller ind, og dernæst ændrer Google spillereglerne flere gange årligt, mens dine konkurrenter med sikkerhed gøt alt hvad de kan, for at komme foran dig.

Med en SEO rapport kan jeg hjælpe dig til at få forståelsen for, hvad der skal til, for at få en bedre rangering. Lad os kalde det et helbredstjek. Rapporten vil give dig en indblik i hvad du med fordel kan ændre på dit website eller webshop, og som oftest vil det være vigtigt, at du har adgang til at rette i dit content management system (CMS) og i nogle tilfælde din server efterfølgende. Alt afhængigt at dine egne kompetencer vil nogen af ændringerne for noget du selv kan ordre, mens andre ting kan være noget som din webmaster eller webudvikler skal klare for dig. Og har du ikke lyst eller mulighed for dette kan jeg lave rettelserne for dig eller henvise til andre professionelle, som kan få lavet de nødvendiger ændringer.

SEO rapporten vil blive afleveret i PDF format (eller Word hvis du ønsker det) og vil efterfølgende blive gennemgået med dig telefonisk, hvor jeg vil forsøge at sætte dig ind i aspekterne omkring de ændringer, som jeg måtte foreslå.

Rapporten vil indeholde gennemgang af følgende:

  • Telefonisk gennemgang af rapporten med kunden (max 1 time)
  • Tekst- og indhold (hvordan er det skrevne indhold og hvad kan forbedres)
  • Webarkitektur (Gennemgang af strukturen på dit website samt den interne linkning)
  • Teknisk gennemgang (kig på mere tekniske dimensioner der kan være hindring for god rangering)
  • URL'er
  • Analyse af indgående links (Analyse af mængden af indgående links og kvaliteten heraf)
  • Rating af alle elementer i forhold til vigtighed
Det er vigtigt at forstå, at søgemaskineoptimering er en lang - og vedvarende - proces. Derfor vil en SEO rapport ikke være en quick-win for dig, hvor du efter en uge ligger nummer 1 på alle søgeord. Men med udgangsnpunkt i SEO rapporten vil du kunne få lavet essentielle ændringer, som kan være med til at sikre dig rigtig gode placeringer i søgemaskinerne.