Webanalyse

E-mail Print PDF

Uanset om du ejer et website eller en shop, er webanalyse et meget vigtigt element, så du lærer at forstå dine brugere og kunders adfærd. Og webanalyse og webstatistik er et uundværligt værktøj for webshops til at måle udviklinger i salg, konverteringer, indfriede mål osv. osv.

Med webanalyse kan du måle hvilke af dine sider på dit site som fungerer bedst, og hvilke der fungerer dårligst. Dermed vil via denne webanalyse og webstatistik du være klædt på til at vide hvordan du kan få optimeret dit website og dit salg.

Med Google Analytics har du et gratis, fantastisk webanalyse værktøj til din rådighed. Dette tool kan integreres med din Adwords konto, så du kan få fuld kontrol over dine investeringer og afkast. Og hvis du har valgt at fokusere på søgemaskineoptimering er et webanalyse værktøj som Google Analytics et element, som ikke kan overses.

Når du sidder med denne webstatistik foran dig kan det virkelig meget uoverskueligt. Hvad skal og bør man fokusere på, og hvilke tal og gode og dårlige. Det vil jeg gerne hjælpe dig til at forstå. Gennem min mangeårige erfaring med webanalyse af websites og webshops vil jeg kunne lave en letforståelig opstilling af de elementer i en webstatistik, som vil være essentiel for din forretning at fokusere på.